ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΣ-ΜΗΤΕΡΑ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΡΟΛΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΣ-ΜΗΤΕΡΑ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΡΟΛΩΝ

Η GrantXpert οργανώνει βιωματικό εργαστήρι προσωπικής ενδυνάμωσης, για τις γυναίκες της σύγχρονης κοινωνίας. Στόχος μας να ενισχύσουμε τη σημερινή γυναίκα επαγγελματία μέσα από τα κατάλληλα εργαλεία και σωστές συμβουλές, ώστε να μπορέσει να εξισορροπήσει τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει με επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Η εκπαιδεύτρια, Σόφη Θεοδώρου, είναι μια έμπειρη και χαρισματική Ψυχοθεραπεύτρια, Μέντορας και Personal and Executive Life Coach, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο. Εδώ και 17 χρόνια, η Σόφη συμβουλεύει, στηρίζει, καθοδηγεί και εμπνέει τις γυναίκες, μητέρες, συζύγους και επαγγελματίες, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.


Ελάτε μαζί μας για ένα μεταμορφωτικό εργαστήρι-οδηγό, προσαρμοσμένο αποκλειστικά για γυναίκες, όπου θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και πρακτικά εργαλεία για να πλοηγηθείτε με επιτυχία στις πολυπλοκότητες της σύγχρονης ζωής. Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλληλοϋποστήριξης. 

Ημερομηνίες/Ώρες: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023, 11:00-13:00 και Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, 18:00-20:00
Χώρος: Δημοτική Βιβλιοθήκη (Παλιό Δημαρχείο) Στροβόλου

Κόστος Συμμετοχής: Εγγραφή με προνομιακή έκπτωση (early bird) για πληρωμές μέχρι 26/10: 200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Κανονική τιμή: 290 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. 

Για να εγγραφείτε, πατήστε εδώ. Εγγραφείτε μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2023.

Ένα διαφορετικό εργαστήρι πολύπλευρης ενδυνάμωσης γυναικών, από γυναίκες για γυναίκες! Publication Date: 27/09/2023