ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Η GrantXpert ανακοινώνει την έναρξη του μονοεπιχειρησιακού προγράμματος κατάρτισης: «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων για επαγγελματίες της εστίασης/φιλοξενίας».

Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανάλυση του κόσμου του κρασιού και των αποσταγμάτων, ενώ παράλληλα να αναπτύξει συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες στους συμμετέχοντες, σε θέματα που αφορούν την πώληση, διαχείριση, φύλαξη και προσφορά κρασιού και αποσταγμάτων σε συνδυασμό με το κατάλληλο μενού φαγητού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 16 ώρες και μπορεί να προσφερθεί σε 4 τετράωρες συναντήσεις. Σε κάθε εταιρεία θα προσφέρεται ένα προσαρμοσμένο (customised) πρόγραμμα, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού της. Ως εκ τούτου το αναλυτικό πρόγραμμα και οι ώρες που θα αφιερωθούν σε κάθε θεματική ενότητα θα συζητηθούν και θα αποφασισθούν με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το πρόγραμμα εκτός από το θεωρητικό πλαίσιο, περιλαμβάνει επίδειξη, εργασία σε ομάδες, προβολή ταινιών, γευσιγνωσία καθώς και πρακτικές εργασίες.

Ενδιαφέρει όλους τους εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα (ξενοδοχεία, εστιατόρια, bars, κάβες, εταιρείες εισαγωγής και διανομής ποτών κτλ.), από bartenders και σερβιτόρους μέχρι υπεύθυνους αγορών και αποθήκης, με ή χωρίς μεγάλη εργασιακή πείρα.

Το πρόγραμμα έχει στηθεί με βάση τις διαχρονικές αλλά και σύγχρονες ανάγκες του χώρου της εστίασης και τουρισμού και αναπτύχθηκε μετά από διαβούλευση με φορείς και επαγγελματίες της βιομηχανίας HORECA. Είναι καινοτόμο και απαντά στα πιο κύρια ερωτήματα των επαγγελματιών του χώρου ενώ αναπτύσσει δεξιότητες πώλησης και επικοινωνίας καθώς και βοηθά τους συμμετέχοντες να βρουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Εκπαιδευτές του προγράμματος, είναι οι πιστοποιημένοι από την ΑΝΑΔ, κ. Βαγγέλης Σπετζούρας και κ. Μάρκος Ζαμπάρτας, με βαθιά γνώση τόσο της θεωρίας όσο και πρακτικής εφαρμογής της θεωρίας σε επαγγελματικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο, τη διάρθρωσή του και ημερομηνίες διεξαγωγής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
Κ. Βαγγέλης Σπετζούρας, Vangelis@grantxpert.eu, 22669266.

Publication Date: 17/02/2021