ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχέδια για προσλήψεις υπαλλήλων παραμένουν ανοικτά και αφορούν όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ετοιμασία των αιτήσεων για πρόσληψη νέων υπαλλήλων μέσω επιχορηγημένων σχεδίων, έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε αυτά τα σχέδια. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας έχει ετοιμάσει επιτυχώς πέραν των 200 αιτήσεων σε αυτά τα σχέδια τα τελευταία 11 χρόνια.

H έμπειρη ομάδα της GrantXpert θα σας καθοδηγήσει για το καταλληλότερο για την εταιρεία σας πρόγραμμα και ακολούθως θα αναλάβει την πλήρη ετοιμασία των αιτήσεων, τη συλλογή των σχετικών δικαιολογητικών και την υποβολή του φακέλου σας.

Τα σχέδια είναι τα ακόλουθα:

Α. Σχέδιο που αφορά άνεργους: 
Το σχέδιο καλύπτει όλους τους άνεργους όλων των ηλικιών και δίνεται επιχορήγηση για τους πρώτους 10 μήνες εργοδότησης. Μέγιστο χορήγημα για κάθε επιχείρηση είναι €8600.

Β. Σχέδιο που αφορά πτυχιούχους: 
Το σχέδιο καλύπτει πτυχιούχους κάτω των 30 χρονών με σκοπό την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε επιχειρήσεις. Η κάθε επιχείρηση λαμβάνει μέγιστο χορήγημα €6600 για τους πρώτους 6 μήνες εργοδότησης.

Γ. Σχέδιο που αφορά μακροχρόνια άνεργους: 
Το σχέδιο καλύπτει άνεργους εγκεγραμμένους στη δημόσια υπηρεσία πέραν τους 6 μήνων με σκοπό της κατάρτιση τους από την επιχείρηση διάρκειας 4 μηνών. Η επιχείρηση λαμβάνει μέγιστο χορήγημα €4000 για τους πρώτους 4 μήνες εργοδότησης.

Δ. Σχέδιο που αφορά την εργασιακή αποκατάσταση αποφυλακισθέντων: 
Το σχέδιο καλύπτει άτομα που έχουν αποφυλακισθεί και είναι εγγεγραμμένα ως άνεργοι στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Δίνεται επιχορήγηση για 24 μήνες εργοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Έλενα Στυλιανού στο 22669266 ή με email (admin@grantxpert.eu)

Publication Date: 06/02/2021