Η GRANTXPERT CONSULTING ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “EXCELLENCE IN LEADERSHIP DEVELOPMENT - ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ”

Η GRANTXPERT CONSULTING ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “EXCELLENCE IN LEADERSHIP DEVELOPMENT  - ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ”

Η GrantXpert Consulting τιμήθηκε με το βραβείο “Excellence in Leadership Development  - Αναπτύσσοντας τους ηγέτες του μέλλοντος” στην τελετή απονομής των Cyprus HR Awards. Σκοπός των HR Awards είναι η ανάδειξη καινοτόμων πολιτικών και δράσεων στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες υλοποιούνται από τις επιχειρήσεις για τους εργαζόμενούς τους. 

Στην ομιλία της η Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της GrantXpert, Δρ Σίλια Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη της GrantXpert, οι οποίοι είναι οι πιο στενοί της συνεργάτες και τόνισε τη σημασία του να επενδύεις στο ανθρώπινο προσωπικό μιας εταιρείας, αφού όπως η ίδια υποστηρίζει, πρόκειται για το πιο πολύτιμο της κεφάλαιο. Μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών δράσεων, η GrantXpert Consulting επενδύει στην ανάπτυξη διευθυντικών και ηγετικών στελεχών και αναδεικνύει τα κατάλληλα άτομα στις ανάλογες διευθυντικές θέσεις, ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν μεγαλύτερο μερίδιο υπευθυνότητας και να συμμετέχουν ενεργά στη χάραξη της στρατηγικής και της πολιτικής τόσο της εταιρείας στο σύνολό της όσο και των επιμέρους τμημάτων που ηγούνται.

Η εταιρεία GrantXpert Consulting δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τις αρχές του 2009 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συμβάλει στην εξασφάλιση πέραν των 40 εκατομμυρίων ευρώ από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα εκ μέρους των πελατών. Στελεχώνεται από 20 έμπειρους σύμβουλους επιχειρήσεων, με μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή εκπαιδευτικών, ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων επιχορήγησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την GrantXpert Consulting, επισκεφθείτε:Publication Date: 20/07/2023