ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MY HANDSCRAFT

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MY HANDSCRAFT

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, διοργανώσαμε την τελική εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού μας έργου My HandScraft. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και στοχεύει στην εκπαίδευση προσφύγων και μεταναστών στο τομέα της τέχνης και της χειροτεχνίας, με σκοπό την ένταξη τους στην κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση, οι υπεύθυνες του έργου κα. Στέφανη Θεοφάνους και Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, παρουσίασαν το έργο και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σχετικά με την διοργάνωση και υλοποίηση εργαστηρίων επιχειρηματικότητας και χειροτεχνίας. Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίηση που έλαβαν γνωρίζοντας και βοηθώντας αυτά τα άτομα, ανταλλάζοντας γνώσεις, τεχνικές και μεθόδους σε σχέση με τις χειροτεχνίες που κατασκευάζουν, και βοηθώντας τους να αναπτύξουν τον επιχειρηματικό τους τρόπο σκέψης!

Ένα πολύ ενδιαφέρον και πετυχημένο έργο ολοκληρώνεται!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο, την πρόσκληση για την εκδήλωση, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκε στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Publication Date: 02/07/2021ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MY HANDSCRAFT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MY HANDSCRAFT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ MY HANDSCRAFT