ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Η GrantXpert Consulting διοργανώνει 3ωρο πρακτικό διαδικτυακό εργαστήριο, για να καθοδηγήσει τις ενδιαφερόμενες κυπριακές επιχειρήσεις στην ετοιμασία της αίτησης τους, με στόχο την εξασφάλιση επιχορήγησης από το νέο Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης. Το συγκεκριμένο Σχέδιο αναμένεται να προκηρυχθεί από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας το αμέσως επόμενο διάστημα και θα έχει συνολικό προϋπολογισμό €10 εκ. 

Η εξειδικευμένη ομάδα της GrantXpert Consulting έχει βοηθήσει πέραν των 30 κυπριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων να λάβουν επιχορήγηση από αυτό το Σχέδιο τα προηγούμενα χρόνια, με ποσοστό επιτυχίας 100% και έχει εις βάθος γνώση των προνοιών και απαιτήσεων του Σχεδίου. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θα μοιραστούμε μαζί σας στα εργαστήρια αυτά.  

Στο τρίωρο πρακτικό εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου, 10:00-13:00, θα επεξηγηθεί αναλυτικά βήμα προς βήμα όλη η διαδικασία για την ετοιμασία ολόκληρου του φακέλου που πρέπει να υποβληθεί. Επιπλέον, μέσα στο πακέτο της GrantXpert περιλαμβάνονται καθημερινά Q & A online sessions τα οποία θα πραγματοποιούνται όλο τον μήνα Ιούλιο, όπου θα απαντούμε στα ερωτήματά σας και θα σας καθοδηγούμε για να συμπληρώσετε σωστά την αίτηση και να μαζέψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η συνολική χρέωση για τη συμμετοχή στο εργαστήριο και στα καθημερινά Q & A online sessions ανέρχεται στα 350 Ευρώ + ΦΠΑ. 

ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
• Παρουσίαση Σχεδίου, κανόνες, ποια έξοδα θα εγκρίνονται και ποια θα απορρίπτονται 
• Tips για επιτυχία και τι πρέπει να αποφύγετε  
• Ετοιμασία αίτησης - επεξηγηματική παρουσίαση του εντύπου της αίτησης και πως πρέπει να συμπληρωθεί 
• Αναλυτική επεξήγηση του καταλόγου δικαιολογητικών και των απαραίτητων πληροφοριών που πρέπει να περιλαμβάνουν για να γίνουν αποδεκτά από το Υπουργείο 
• Παρουσίαση της Κυβερνητική Πύλης Αριάδνης: δημιουργία προφίλ, συμπλήρωση αίτησης και υποβολή του φακέλου. 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ 
Η GrantXpert προσφέρει την υπηρεσία τελικού ελέγχου του φακέλου που έχετε ετοιμάσει, ο οποίος περιλαμβάνει την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Θα δίνονται εισηγήσεις και σχόλια επί της ουσίας στον πελάτη, καθώς και σημαντικές συμβουλές. 


Στοιχεία Πληρωμής:
Bank: Bank of Cyprus
Account name: GRANTXPERT CONSULTING
Account number: 011111027732
IBAN: CY18002001110000001102773200 


Για δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης για ένα από τα δύο εργαστήρια, καθώς και η προπληρωμή μέχρι τις 24/06 το αργότερο.

*Παρακαλώ σημειώστε το όνομα σας και το όνομα του οργανισμού σας στην πληρωμή για να σας σταλούν τα Zoom details.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Στέφανη Θεοφάνους στο 22669266 ή στο stephani@grantxpert.eu
Publication Date: 17/06/2022