ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ GRANTXPERT ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ GRANTXPERT ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρακτικό εργαστήρι που οργανώνουμε στα πλαίσια του Σχεδίου Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Το εργαστήρι θα γίνει ειδικά για όσα άτομα θέλουν να υποβάλουν αίτηση στο εν λόγω Σχέδιο και χρειάζονται καθοδήγηση ώστε να είναι σε θέση να ετοιμάσουν και να υποβάλουν την αίτηση από μόνοι τους.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα εξηγήσουμε αναλυτικά πώς πρέπει να ετοιμασθεί η αίτηση και όλα τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν. Επίσης, θα δείξουμε πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης μέσω της πλατφόρμας Αριάδνη. Οι εκπαιδευτές θα δώσουν σημαντικά tips και συμβουλές προς τους συμμετέχοντες για το πως θα μπορέσουν να ετοιμάσουν και να υποβάλουν οι ίδιοι ορθά την αίτηση τους στο Σχέδιο Νέας Επιχειρηματικότητας, δίνοντας ξεκάθαρες οδηγίες και πετυχημένα παραδείγματα.

Η ομάδα της GrantXpert που θα προσφέρει το εργαστήρι έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα πέραν των 100 νέων να λάβουν επιχορήγηση από το συγκεκριμένο Σχέδιο και ως εκ τούτου θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους μαζί με τους συμμετέχοντες.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του εργαστηρίου είτε δια ζώσης (φυσική παρουσία), είτε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Ημέρα: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 
Ώρα: 15:00 – 19:00 
Κόστος: 350 Ευρώ (συμπ/νου του ΦΠΑ) 
Χώρος: Γραφεία GrantXpert Consulting Ltd (Μακεδονίτισσα, Λευκωσία) ή online μέσω Zoom 

Ο αριθμός θέσεων για τα άτομα το οποία επιθυμούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία στο εργαστήριο είναι πολύ περιορισμένος (μόλις 8 θέσεις), επομένως εάν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε εγγραφείτε εγκαίρως εδώ, μέχρι τις 14 Ιουλίου το αργότερο

Η εγγραφή σας θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο με την εξόφληση του ποσού των 350 Ευρώ. Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε μόνο άτομα που έχουν στην κατοχή τους Safepass όπως ορίζεται από την Κυπριακή Κυβέρνηση. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα. Έλενα Στυλιανού στο 22669266 ή στο admin@grantxpert.eu.

Publication Date: 15/07/2021