Διασφαλιζοντας την Ευημερια στην Εργασια (workplace wellbeing): Αποτελεσματικες Στρατηγικες

Διασφαλιζοντας την Ευημερια στην Εργασια (workplace wellbeing): Αποτελεσματικες Στρατηγικες

Η GrantXpert Consulting και το Institute of Development, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA), διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα και ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου THRIVE@WORK! 

Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία, τόσο για Διευθυντές/τριες Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Managers), όσο και για διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες/τριες επιχειρήσεων, στο να ενημερωθούν για τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές και προγράμματα προώθησης της εργασιακής ευημερίας (workplace well-being). Αυτά τα προγράμματα έχουν αποκτήσει μεγάλη απήχηση, λόγω των αποδεδειγμένων οφελών τους στην ενίσχυση της δέσμευσης του προσωπικού, τη βελτίωση της απόδοσης και την προαγωγή μιας πιο θετικής κουλτούρας στους οργανισμούς!

Εκτός από χρήσιμες παρουσιάσεις που θα παραπέμπουν σε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, όπου εμπειρογνώμονες θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους τόσο για τη διαχείριση των προκλήσεων όσο και την αποτελεσματική εφαρμογή των προγραμμάτων που αφορούν στην ενίσχυση της εργασιακής ευημερίας. 

Συναντήστε μας εκεί για μια ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική εμπειρία! 

🗓Ημερομηνία: 1η Νοεμβρίου 2023
📍Τοποθεσία: Αμφιθέατρο CYTA, Τηλεπικοινωνιών 1 (Δασούπολη)
Ώρα: 17:45 – 20:30  

👉Εγγραφείτε εδώ.

👉Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.


Publication Date: 28/09/2023