ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

Η GrantXpert Consulting διοργανώνει για ακόμα μια φορά το πολύ επιτυχημένο σεμινάριο THE BUSINESS LEADER OF TOMORROW: Ανάπτυξη και ενίσχυση των νέων ηγετών στις κυπριακές επιχειρήσεις αυτή τη φορά διαδικτυακά, προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψη όσα προβλέπεται ότι θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν ότι για να επιτύχουν στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον χρειάζεται να αναπτύξουν τις ηγετικές και διευθυντικές ικανότητες των στελεχών τους, τούς επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο.

Οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν συχνά να αντιμετωπίσουν το εξής πρόβλημα:

Ενώ έχουν νέους επαγγελματίες που κατέχουν εξαιρετικά ακαδημαϊκά προσόντα και είναι γνώστες των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την εργασία τους, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους προϊστάμενους, υφιστάμενους ή πελάτες τους σε θέματα επικοινωνίας, παρακίνησης, αντιμετώπισης συγκρούσεων, διαχείρισης πίεσης και άγχους, επίλυσης προβλημάτων ή χειρισμού παραπόνων. Αυτές οι κοινωνικές δεξιότητες (soft skills) συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη των ηγετών του μέλλοντος, διαφοροποιώντας έναν καλό επαγγελματία από έναν εξαιρετικό ηγέτη. 

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει άτομα που έχουν θέση επιτηρητή/επόπτη και χρειάζεται να έχουν όλες τις απαραίτητες ηγετικές ικανότητες για να αντεπεξέλθουν στο ρόλο τους.

Το σεμινάριο αφορά νέους επαγγελματίες και νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ηγετικές και διευθυντικές τους ικανότητες και να είναι σε θέση να διευθύνουν τις ομάδες τους αποτελεσματικά.

Διαφέρει από τα συνηθισμένα σεμινάρια μιας και είναι πολύ πρακτικό, διαδραστικό και ευχάριστο! 

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου:
  • 16 Ιουνίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00
  • 18 Ιουνίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00
  • 23 Ιουνίου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00
  • 30 Ιουνίου από 15:00 μέχρι τις 19:00
Τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 12/06/2020

Περισσότερες πληροφορίες φαίνονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο του σεμιναρίου. Λήψη αρχείου για δήλωση συμμετοχής σε PDF ή σε Microsoft Word

Το πρόγραμμα  θα είναι διαδικτυακό μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης Zoom και είναι επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.  Κόστος συμμετοχής €50 πλέον ΦΠΑ. 

Publication Date: 01/06/2020ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ