ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

Η GrantXpert Consulting διοργανώνει για ακόμα μια φορά το πολύ επιτυχημένο σεμινάριο THE BUSINESS LEADER OF TOMORROW: Ανάπτυξη και ενίσχυση των νέων ηγετών στις κυπριακές επιχειρήσεις. 

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν ότι για να επιτύχουν στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον χρειάζεται να αναπτύξουν τις ηγετικές και διευθυντικές ικανότητες των στελεχών τους, τούς επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο.

Οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν συχνά να αντιμετωπίσουν το εξής πρόβλημα:

Ενώ έχουν νέους επαγγελματίες που κατέχουν εξαιρετικά ακαδημαϊκά προσόντα και είναι γνώστες των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την εργασία τους, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους προϊστάμενους, υφιστάμενους ή πελάτες τους σε θέματα επικοινωνίας, παρακίνησης, αντιμετώπισης συγκρούσεων, διαχείρισης πίεσης και άγχους, επίλυσης προβλημάτων ή χειρισμού παραπόνων. Αυτές οι κοινωνικές δεξιότητες (soft skills) συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη των ηγετών του μέλλοντος, διαφοροποιώντας έναν καλό επαγγελματία από έναν εξαιρετικό ηγέτη. 

Το διήμερο σεμινάριο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει άτομα που έχουν θέση επιτηρητή/επόπτη και χρειάζεται να έχουν όλες τις απαραίτητες ηγετικές ικανότητες για να αντεπεξέλθουν στο ρόλο τους.

Το σεμινάριο αφορά νέους επαγγελματίες και νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ηγετικές και διευθυντικές τους ικανότητες και να είναι σε θέση να διευθύνουν τις ομάδες τους αποτελεσματικά.

Διαφέρει από τα συνηθισμένα σεμινάρια μιας και είναι πολύ πρακτικό, διαδραστικό και ευχάριστο! 

Ημερομηνίες και χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Λευκωσία: 04/11 (Δευτέρα) και 13/11 (Τετάρτη) 2019, Classic Hotel, Nicosia
Ώρες διεξαγωγής: 09:00-17:00

Περισσότερες πληροφορίες φαίνονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο του σεμιναρίου. Λήψη αρχείου για δήλωση συμμετοχής σε PDF ή σε Microsoft Word

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και ως εκ τούτου μεγάλο μέρος του κόστους είναι επιχορηγημένο.

Publication Date: 15/09/2019ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ